Психологија

др Борјанка Батинић
ванредни професор
Одељење: Психологија
Кабинет: к258
Телефон: 3206-149
Лична страна


Термини консултација:
Среда 12:30 - 13:00 (пролећни семестар)
Уторак 11:15 - 11:45 (јесењи семестар)
↑↑↑