Студентски парламент - Актуелности

Актуелности
RSS
21
 
Мар
 
2018

Обавештавамо вас да су расписани избори за нове чланове Студентског парламента Универзитета у Београду за мандат у трајању од октобра 2018. године до октобра 2020. године.
Право да бирају и да буду бирани за члана Студентског парламента Универзитета имају сви студенти Универзитета уписани на студије у текућој школској години (2017/2018), а који су држављани Републике Србије.
Кандидати приликом пријављивања попуњавају Образац за пријаву за учешће на изборима уз следећу документацију:
1. уверење о држављанству или копију пасоша
2. уверење о редовном студирању
3. потврда да није изречена дисциплинска мера у складу са Правилником о дисциплинској одговорности студената Универзитета у Београду.
Потврде за потребе овог конкурса Факултет не наплаћује.
Избори за Студентски парламент Универзитета у Београду биће одржани у среду 28.03.2018. и четвртак 29.03.2018. од 12 до 18 часова.
Прикупљање документације кандидата обавиће се у периоду од 23.03.2018. до 26.03.2018. у канцеларији студентског парламента (со5) између 12 и 15 часова.
Кандидати могу доставити своју потписану и скенирану документацију на мејл парламента: spff@f.bg.ac.rs уколико нису у могућности да је доставе физички.
Кандидати ће бити позвани да учествују у јавној расправи о релевантним студентским питањима, о чему ће више детаља бити објављено у понедељак.

Поздрав,
Студентски парламент9
 
Мар
 
2018

Драге колеге,

Студенти који су поднели молбу за пријаву преко 72 ЕСПБ могу да покупе своје индексе на шалтерима својих студијских група сваког радног дана од 12 до 15 часова. Оним студентима којима су молбе одобрене, треба да се јаве секретару свог одељења.

Студентски парламент6
 
Мар
 
2018

Драге колеге,

Студенти који су поднели молбу за пријаву преко 72 ЕСПБ могу да покупе своје индексе у среду (07.03.) и четвртак (08.03.) од 12 до 15 часова у просторији студентског парламента (СО5).

Студентски парламент5
 
Мар
 
2018

Драге колеге,

Наставак реализације пројекта „Студенти студентима“ почиње од понедељак 05. марта и трајаће до краја летњег семестра (25.05.). У приложеном докумeнту се налази распоред доступних језика у овом семестру. Термини за норвешки и грчки ће бити накнадно објављени, због проблема око доступности предавача и усклађивања термина.
Хвала вам на разумевању и видимо се на курсевима!

Студентски парламент5
 
Мар
 
2018

Поштоване колеге,

Обавештавамо вас да је Студентски парламент Филозофског факултета остварио сарадњу са студентима Факултета драмских уметности при организацији ФИСТ-а (Фестивала интернационалног студентског театра). Фестивал има лепу традицију и одвија се од 17-23. марта. У оквиру њега ће, осим прилике да погледају достигнућа студентских позоришних трупа широм европе, студенти нашег факултета имати прилику да учествују на 3 трибине са темама: креативне индустрије, комуникација у међуљудским односима и здрав начин живота. Такође постоји могућност за учествовање у квизу знања. Цео догађај и учествовање су потпуно бесплатни, па молимо све студенте који су заинтересовани за учешће на трибинама или квизу знања да нам се јаве на мејл ffstudentskiparlament@gmail.com

Поздрав!2
 
Мар
 
2018

Драге колеге,

Наставак реализације пројекта "Студенти студентима" почиње од понедељак 05. марта и трајаће до краја летњег семестра (25.05.). У приложеном докумeнту се налази распоред доступних језика у овом семестру. Термини за норвешки, румунски и грчки ће бити накнадно објављени, због проблема око доступности предавача и усклађивања термина. Хвала вам на разумевању и видимо се на курсевима!

Студентски парламент19
 
Феб
 
2018

Oбавештење у вези сa пријавом додатних бодова налази се у прилогу.↑↑↑