Социологија

др Младен Лазић
редовни професор у пензији
Одељење: Социологија
Кабинет: к379
Телефон: 3206-206
Лична страна


Термини консултација:
Четвртак 10:00 - 11:30 (пролећни семестар)
↑↑↑