Zaposleni

Претрага по одељењу:
Претрага по звању:
Претрага по имену и/или презимену:
Molimo Vas da unesete celo ime ili deo imena koristeći slova č, ć, ž, š ili đ ako je potrebno


Ивана Павловић
стручни сарадник
стручни сарадник –
секретар Одељења
Одељење: Социологија
Кабинет: с314
Телефон: 3206-181
Лична страна
↑↑↑