Zaposleni

Претрага по одељењу:
Претрага по звању:
Претрага по имену и/или презимену:
Molimo Vas da unesete celo ime ili deo imena koristeći slova č, ć, ž, š ili đ ako je potrebno


др Јово Бакић
ванредни професор
Одељење: Социологија
Кабинет: к365
Телефон: 3206-194
Лична страна


Термини консултација:
Петак 12:00 - 14:00 (пролећни семестар)
↑↑↑