Zaposleni

Претрага по одељењу:
Претрага по звању:
Претрага по имену и/или презимену:
Molimo Vas da unesete celo ime ili deo imena koristeći slova č, ć, ž, š ili đ ako je potrebno


др Кристинка Овесни
редовни професор
Одељење: Андрагогија
Кабинет: к267
Телефон: 3206-156
Лична страна


Термини консултација:
Уторак 13:00 - 14:00 (пролећни семестар)
↑↑↑