Psihologija

др Данка Пурић
доцент
Одељење: Психологија
Кабинет: к263
Телефон: 3206-152
Лична страна


Термини консултација:
Четвртак 10:30 - 11:30 (пролећни семестар)
Четвртак 12:00 - 13:00 (јесењи семестар)
↑↑↑