Социологија

31
 
Авг
 
2020
Упис оцена из Социологије града, Социологије руралног развоја и Социологије окружења у четвртак 3.9.

Упис оцена из Социологије окружења биће одржан у четвртак 3.9. у 10:00, из Социологије руралног развоја у 11:00 и из Социологије града у 13:00, у кабинету 362.


↑↑↑