Социологија

14
 
Јан
 
2020
Промењен термин консултација асистенткиње др Наташе Јовановић Ајзенхамер ове недеље

Асистенткиња др Наташа Јовановић Ајзенхамер ће у среду уместо од 14.00-15.00 часова држати консултације од 10.00-11.00.


↑↑↑