Социологија

13
 
Феб
 
2018
Социологија руралног развоја - распоред по групама за вежбе

У понедељак 19.02, вежбе из Социологије руралног развоја ће се одржати по следећем распореду: Прва група (до броја индекса СО15/42) - 09:45-10:30 Друга група (од броја индекса СО15/43) - 10:45-11:30


↑↑↑