Социологија

20
 
Дец
 
2017
Социологија насеља - социологија града - додатни час вежби/излагања

Додатни час вежби/излагања из предмета Социологија насеља - социологија града, предвиђен за 25.12.2017, одржаће се у Институту за социолошка истраживања у 13:00.


↑↑↑