Социологија

30
 
Окт
 
2017
Термин колоквијума из Социологије насеља - социологије града

Колоквијум из Социологије насеља - социологије града одржаће се у понедељак 06.11.2017. Прва група од 13:15-14:15, а друга група од 15:00-16:00, у сали 310.


↑↑↑