Социологија

4
 
Окт
 
2017
Методологија социолошких истраживања 2 – први час вежби

За све студенте, уводни час вежби из Методологије социолошких истраживања 2 биће одржан у петак 6.10. у 08:00 часова у сали 310.


↑↑↑