Социологија

14
 
Феб
 
2017
Потрошачко друштво и урбани стилови живота - први час

Прво предавање и уводни час вежби (подела тема) на курсу Потрошачко друштво и урбани стилови живота одржаће се 02.03.2017.


↑↑↑