Социологија

др Слађана Драгишић Лабаш
редовни професор
Одељење: Социологија
Кабинет: к351
Телефон: 3206-183
Лична страна


Термини консултација:
Четвртак 12:00 - 13:00 (јесењи семестар)
↑↑↑